Pondělí 27. 1. 2020
Staročeská kulajda s hříbky (1,3,7) 34,-
Pikantní bulgur s vepřovým masem a zeleninou (1,3,7) 300g 109,-
zdobený kořeněným polníčkem s rozmarýnovým olejem
Špikovaná hovězí kýta se znojemskou omáčkou (1,3,7,10) 150g 119,-
s dušenou rýží
Grilované marinované krůtí medailónky (1,3,7,10) 150g 129,-
přelité čedarovou omáčkou s pančetou a podané s pečenými bramborovými čtvrtkami, salátek
Úterý 28. 1. 2020
Hovězí vývar se zeleninou, masem a celestýnskými nudlemi (1,3,7) 34,-
Smažený staročeský karbanátek (1,3,7) 150g 109,-
podávaný se šlehanou bramborovou kaší a nakládanými okurkami
Pečená krkovička po selsku (1,3,7,10) 150g 119,-
se zelím a domácími bramborovými knedlíky
Opékané kuřecí prsíčko supreme na zahradních bylinkách (1,3,7,10) 170g 129,-
podávané na smetanových špeclích se špenátem a sušenými tomaty, malý ochucený salátek
Středa 29. 1. 2020
Frankfurtská polévka s párkem (1,3,7) 34,-
Pečené kuřátko na tymiánu a uzené slanině (1,3,7) 270g 109,-
smačkanými cibulkovými brambory
Továrenský hovězí guláš sypaný cibulkou (1,3,7,10) 150g 119,-
s domácími kynutými knedlíky
Fish and chips- smažený filet z čerstvé tresky (1,3,4,7,10) 150g 129,-
s kořeněnými s hranolky, ochuceným listovým salátem a limetkovým dipem
Čtvrtek 30. 1. 2020
Dýňový krém s pečenou slaninou a máslovými krutony (1,3,7) 34,-
Maďarský paprikáš z vepřového ramínka (1,3,7) 150g 109,-
podávaný s dušenou rýží
Hovězí pupek na červeném víně (1,3,7,10) 150g 119,-
glazovanou zeleninou a karlovarskými knedlíky
Grilované medailónky z vepřové panenky (1,3,7,10) 150g 129,-
podávané s křenovou omáčkou a šťouchanými škvarkovými brambory a ochucenou rukolou
Pátek 31. 1. 2020
Francouzská cibulačka se sýrovým toustem (1,3,7) 34,-
Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným masem (1,3,7) 300g 109,-
podávané na dušeném kysaném zelí a sypané smaženou cibulkou v sádle
Kuřecí roláda s mandlovou nádivkou (1,3,7,10) 150g 119,-
se šlehanou bramborovou kaší a nakládanou zeleninou
Pomalu pečený anglický roastbeef (1,3,7,10) 150g 129,-
podávaný se smaženými hranolky, dijónskou majonézou a čerstvým listovým salátkem