Pondělí 22. 1. 2017
Hovězí vývar s nočky, zeleninou a masem (1,3,7,9) 29,-
Penne v parmezánové omáčce s kuřecím masem (1,3,7) 300g 89,-
se zelenými fazolkami a sušenými rajčaty
Špikovaná hovězí kýta na hříbcích (1,3,4,7) 150g 99,-
podávaná s dušenou rýží
Smažený vepřový řízek v česnekovém těstíčku (1,3,7) 150g 109,-
podávaný na mačkaných bramborách se slaninou a pečenou cibulí, nakládaná okurka
Úterý 23. 1. 2017
Bretaňská fazolová polévka (1,3,7,9) 29,-
Zvěřinová sekaná balená ve slanině (1,3,7) 150g 89,-
podávaný se šlehanou bramborovou kaší a nakládanými okurkami
Vepřové nudličky v indické omáčce se zeleninou (1,3,7) 150g 99,-
podávaná s jasmínovou rýží
Marinovaný grilovaný kohoutí plátek na víně (1,3,7) 150g 119,-
podávaný s opékanými selskými brambory a restovanou zeleninou
Středa 24. 1. 2018
Špenátový krém s kuřecím masem a krutony (1,3,7,9) 29,-
Chilli con carne (1,3,7) 3ks 89,-
podávané s indiánskou rýží
Špikovaný hovězí oříšek se „svíčkovou” omáčkou (1,3,7) 150g 99,-
podávaný s domácími houskovými knedlíky, citronem a brusinkami
Špíz z mořských ryb s grónskou omáčkou (1,3,4,9 ) 150g 129,-
podávaný na petrželových bramborách a malém salátku
Čtvrtek 25. 1. 2018
Ruský boršč (1,3,7,9) 29,-
Smažený uzený hovězí jazyk (1,3,4,7) 150g 89,-
podávaný se šlehanou bramborovou kaší a nakládanými okurkami
Slepice na paprice (1,3,7,9) 270g 99,-
podávaná s dušenými těstovinami
Grilovaný steak z vyzrálého hovězího na růžovém pepři (1,3,7) 170g 119,-
podávaný na pažitkových bramborách a malém ochuceném salátku
Pátek 26. 1. 2018
Slepičí polévka s masem, zeleninou a domácími nudlemi (1,3,7,9) 29,-
Lasagne s kuřecím masem (1,3,7) 150g 89,-
zapečené s bešamelem a podlité bazalkovou omáčkou z rajčat
Hovězí kýta na česneku (1,3,7) 150g 99,-
se špenátem a domácími bramborovými knedlíky
Pečená vepřová žebra na pivě a medu (1,3,7) 150g 119,-
podávaná s pečenou bramborou v alobalu a sezónní restovanou zeleninou