Pondělí 6. 7. 2020
Výběr pouze z restauračního menu
Úterý 7. 7. 2020
Žampiónový krém s krutóny a sekanou petrželí (1,3,7) 39,-
Zapečené francouzské brambory s uzeným masem (1,3,7) 300g 109,-
podávané s nakládanými okurkami
Pečené selské krůtí stehno (1,3,7,10) 150g 119,-
se špenátem a domácími bramborovými knedlíky
Grilované medailónky z vepřové panenky (1,3,7,10) 150g 129,-
podávané na sýrových špeclích s pančetou a mladou cibulkou
Středa 8. 7. 2020
Kachní caldoun s masem, zeleninou a sekanou petrželí (1,3,7) 39,-
Zapečená musaka s mletým masem a zeleninou (1,3,7) 300g 109,-
podaná s ochucenými listy polníčku
Špikovaná hovězí kýta se „svíčkovou” omáčkou (1,3,7,10) 150g 119,-
podávaná s domácími houskovými knedlíky a brusinkovým terčem
Grilovaný špíz z mořských ryb (1,3,4,7,10) 150g 129,-
s pečenými rozmarýnovými brambory, salátkem a vinnou estragonovou omáčkou
Čtvrtek 9. 7. 2020
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi (1,3,4,7) 39,-
Smažený sekaný telecí řízek se sýrem (1,3,7,10) 150g 109,-
podávaný se šlehanou bramborovou kaší a nakládanými okurkami
Dušené vepřové ramínko na houbách (1,3,7,10) 150g 109,-
podávané s dušenou rýží
Pomalu pečený anglický rostbeef (1,3,7,10) 150g 129,-
se smaženými bramborovými hranolky, malým salátkem a studenou dijónskou omáčkou
Pátek 10. 7. 2020
Hrachovka s opečenou klobásou a opékanými krutóny (1,3,7) 39,-
Grilovaná srbská pljeskavica (1,3,7) 150g 109,-
podávaná s mačkanými cibulkovými brambory a kyselím cibulovým salátkem
Restované krůtí nudličky na kari (1,3,7,10) 150g 119,-
s dušenou rýží Basmati
Smažený obalovaný vepřový řízek (1,3,7,10) 150g 129,-
podávaný na domácím vídeňském bramborovém salátu, osminka citrónu