Pondělí 20. 10. 2017
Brokolicový krém s krutony 29,-
Smažený sekaný telecí řízek se sýrem 300g 89,-
podávaný se šťouchanými cibulkovými brambory s petrželí a nakládanými okurkami
Špikovaná hovězí kýta se znojemskou omáčkou 150g 99,-
podávaná s dušenou rýží
Zapečená mexická tortilla s kuřecím masem, 300g 119,-
strouhaným čedarem a restovanou zeleninou, rajčatová salza s koriandrem

 

Úterý 21. 11. 2017
Kuřecí polévka s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi 29,-
Segedínský guláš 150g 89,-
podávaný s domácími bramborovými knedlíky
Špecle s hříbky a restovaným kuřecím 150g 99,-
ve smetanové omáčce s parmazánem a sekanou petrželí
Grilovaná vepřová játra po anglicku 180g 119,-
podávaný s opékanými brambory, sekanou cibulkou, salátkem a domácí tatarkou
Středa 22. 11. 2017
Hrachovka s uzeným „od kosti” a opečeným chlebem 29,-
Kuřecí Tandori se zeleninou 150g 89,-
s rýží basmati(tradiční indický ostrý pokrm)
Myslivecký guláš z divočáka na portském 150g 109,-
podávaný s karlovarskými knedlíky
Grilovaný rybí špíz s mušlovou omáčkou 150g 129,-
podávaný s opékanými brambory, sekanou cibulkou, salátkem a domácí tatarkou
Čtvrtek 23. 11. 2017
Silný hovězí vývar se zeleninou, masem a domácími nudlemi 29,-
Rizoto s krůtími prsíčky a zeleninou 300g 89,-
sypané strouhanou goudou, nakládané okurky
Pečené králičí stehno na česneku 150g 99,-
podávané s domácími bramborovými knedlíky a se špenátem
Smažený vepřový kotlet 150g 119,-
podávaný na domácím bavorském bramborovém salátu, kořeněné listy, citrón
Pátek 24. 11. 2017
Pórková polévka s vejci a opečenou žemlí 29,-
Zapečený domácí světlý prejt 200g 89,-
podávaný s vařenými brambory a dušeným kysaným zelím
Farfalle s restovanými kuřecími prsíčky a sušenými rajčaty 300g 99,-
ve smetanové omáčce s parmazánem a domácím bazalkovým pestem
Konfitovaný hovězí krk na víně a rozmarýnu 250g 119,-
podávaný se šlehanou bramborovou kaší a přelité silným výpekovým sósem