polévka
bretaňská krémová fazolačka 49,–
s uzenou klobásou a opékaným chlebem
saláty
řecký salát s čerstvým sýrem a oregánem 169,–
míchaný s olivami a pečeným lilkem
salát Caesar 169,–
s grilovaným kuřecím masem, krutony, opečenými plátky slaniny a hoblinkami parmezánu
salát s hovězím rostbeefem  179,–
pečenou červenou řepou, čerstvým kozím sýrem a opraženými vlašskými ořechy
předkrmy nejen k pivu
nakládaný pivovarský romadůr 0,1 kg 89,–
s cibulí, feferóny a rozpečeným kváskovým chlebem
domácí konfitované rillettes s kachními játry  0,2 kg 89,–
podávané s rozpečeným kváskovým chlebem a sekanou červenou cibulkou
ošatka kuřecích řízečků 0,2 kg 129,–
s tatarskou omáčkou, citronem a zázvorovými okurkami
čerstvě namíchaný tatarák 0,15 kg 179,–
z pravé hovězí svíčkové s topinkami a česnekem
pražené grundle po pražsku 0,2 kg 99,–
podávané s citronem
smažené bramborové lupínky 0,2 kg 59,–
hlavní jídla
rumpsteak s cibulovou glazurou 0,25 kg 299,–
podávaný na restovaném mladém špenátu, mačkaných bramborách s pečeným česnekem a přelitý výpekovým sósem s piniemi
hovězí tournedos z pravé svíčkové /biftečky/ 0,25 kg 319,–
balené v sušené šunce a podávané s grilovanými rozmarýnovými brambůrky, restovanými fazolkami a pepřovou omáčkou
grilovaný hovězí rib eye steak 0,25 kg 299,–
grilovaný steak z brazilského vysokého roštěnce podávaný s restovanou zeleninou, rustikálními hranolky a silnou rozmarýnovou omáčkou
vepřová panenka na liškách 0,2 kg 239,–
do růžova propečená, podávaná na domácích bramborových kroketách a malém rukolovém salátku
opékané vepřové žebírko (t-bone) 0,4 kg 209,–
uleželé v čerstvých bylinkách a podávané na pečených bramborách s česnekovým dipem a kořeněnými salátovými listy
grilovaná kachní prsa (sous vide) 0,20 kg 209,–
filetovaná kachní prsa podávaná s bramborovou terinou balenou ve slanině, glazírovanou šalotkou a přelitá výrazným výpekovým sósem s kapkou Grand Marnier
dozlatova vypečené sedlácké kuře 1/2 ks 219,–
marinované v bylinkách, grilované a podávané s opékanými brambory „na bouchačku“, výpekovým máslovým sósem a salátkem z polníčku
grilovaný filet z norského lososa 0,20 kg 259,–
marinovaný v bílém pepři, brandy a podávaný s opékanými brambůrky grenaille a smetanovou šafránovou omáčkou
hovězí burger „továrna“ 0,18 kg 199,–
s čedarem, křupavou zeleninou, pikantní dijonskou majonézou a se smaženými bramborovými hranolky
speciality pivovarské kuchyně
Pečená vepřová žebra v pivní marinádě 0,6 kg 199,–
tažená do měkka a servírovaná se strouhaným křenem, bavorskou hořčicí a čerstvým kváskovým chlebem
konfitované kachní stehno 0,35 kg 189,–
do křupava vypečené, podávané s dušeným červeným zelím, domácími bramborovými knedlíky a smaženou cibulkou
hovězí líčka na červeném víně 0,25 kg 189,–
konfitovaná s kořenovou zeleninou, bylinkami,česnekem a podávaná se šlehanou bramborovou kaší
Smažený řízek z telecí veverky 0,2 kg 189,–
podávaný na domácím vídeňském bramborovém salátu a ochucené rukole, osminka citrónu
Těstoviny
domácí bramborové noky 169,-
s restovanou vepřovou panenkou, hříbky a parmezánem
chitarini v krémové omáčce z rajčat 169,-
s parmezánem a sekanou čerstvou bazalkou
chitarini s pančetou a rukolovým pestem  169,-
krémované máslem a parmezánem
pečivo
bylinková bageta 35,–
rozpečený chléb 35,–
košík pečiva 35,–
topinky (5 ks) 35,–
dezerty
Domácí citrónový dort 89,–
podávaný s mátovou omáčkou
Smetanová pannacotta s ostružinami 79,–
podlitá ovocnou redukcí s kapkou mexického rumu