polévka
Pivovarská zelňačka 49,–
s opékanou uzenou klobásou a brambory
Silný hovězí vývar 49,–
se zeleninou, masem, kapáním a sekanou petrželí
saláty
Salát Caesar 169,–
s grilovaným kuřecím masem, krutony, opečenými plátky slaniny a hoblinkami parmezánu
Salát s hovězím rostbeefem  179,–
pečenou červenou řepou, čerstvým kozím sýrem a opraženými vlašskými ořechy
předkrmy nejen k pivu
Nakládaný pivovarský romadůr 0,1 kg 89,–
s cibulí, feferóny a rozpečeným kváskovým chlebem
Domácí konfitované rillettes s kachními játry  0,2 kg 99,–
podávané s rozpečeným kváskovým chlebem a sekanou červenou cibulkou
Ošatka kuřecích řízečků 0,2 kg 129,–
s tatarskou omáčkou, citronem a zázvorovými okurkami
Čerstvě namíchaný tatarák 0,15 kg 179,–
z pravé hovězí svíčkové s topinkami a česnekem
Pražené grundle po pražsku 0,2 kg 99,–
podávané s citronem
Smažené bramborové lupínky 0,2 kg 69,–
hlavní jídla
Flank steak na růžovém pepři 0,25 kg 299,–
steak z irského pupku podávaný na špenátovém dortíku, červeném salátu a přelitý čedarovou omáčkou s růžovým pepřem (sous vide)
Hovězí tournedos z pravé svíčkové /biftečky/ 0,25 kg 329,–
balené v sušené šunce a podávané s grilovanými rozmarýnovými brambůrky, restovanými fazolkami a pepřovou omáčkou
Grilovaný hovězí rib eye steak 0,25 kg 309,–
steak z brazilského vysokého roštěnce podávaný s restovanou zeleninou, rustikálními hranolky a silnou rozmarýnovou omáčkou
Medailonky z panenky na liškách 0,2 kg 239,–
medailónky v krémové omáčce s liškami podávané na domácích bramborových kroketách a malém rukolovém salátku
Opékané vepřové žebírko (t-bone) 0,4 kg 229,–
uleželé v čerstvých bylinkách a podávané na pečených bramborách se studenou pažitkovou omáčkou a kořeněnými salátovými listy
Grilovaná kachní prsa (sous vide) 0,22 kg 239,–
podávaná s bramborovou terinou ve slanině, glazírovanou šalotkou a přelitá výpekovým sósem s kapkou Grand Marnier
Sedlácké kuře 1/2 ks 219,–
marinované, grilované a podávané s opékanými brambory„na bouchačku“, výpekovým máslovým sósem a salátkem z polníčku
Restovaný filet z norského lososa 0,20 kg 269,–
marinovaný v bílém pepři, brandy a podávaný s opékanými brambůrky grenaille, malým salátkem a smetanovou omáčkou z Ryzlinku
Hovězí hamburger „Továrna“ 0,18 kg 209,–
v domácí sezamové bulce spolu s krémovým čedarem, domácími okurkami, zeleninou a dijonskou omáčkou, rustikální hranolky
speciality pivovarské kuchyně
Pečená vepřová žebra v pivní marinádě 0,6 kg 209,–
tažená do měkka a servírovaná se strouhaným křenem, bavorskou hořčicí a čerstvým chlebem
Konfitované kachní stehýnko 0,35 kg 189,–
do křupava vypečené, podávané s dušeným červeným zelím, domácími bramborovými knedlíky a smaženou cibulkou
Tažená hovězí líčka na červeném víně 0,25 kg 189,–
s kořenovou zeleninou, bylinkami, česnekem a podávaná se šlehanou bramborovou kaší a silným výpekovým sósem
Smažený řízek z telecí veverky 0,2 kg 199,–
podávaný na šťouchaných bramborách s petrželí a pečenou cibulkou
špikovaná plec z kance se„svíčkovou“ 0,2 kg 199,–
konfitovaný divočák se svíčkovou omáčkou, domácími mysliveckými knedlíky, citronem a vinnými brusinkami
Těstoviny
Domácí bramborové noky 169,-
s restovanou vepřovou panenkou, hříbky a parmezánem
Špecle s grilovanou pančetou a petrželí 169,-
ve smetanové omáčce s parmezánem
Sýrové ravioli 169,-
v omáčce z čerstvých rajčat s bazalkou a parmezánem
pečivo
bylinková bageta 35,–
rozpečený chléb 35,–
košík pečiva 35,–
topinky (5 ks) 35,–
dezerty
Domácí švestkový závin „Porter“ 79,–
s mátou a mákem
Čokoládový dortík v ořechové krustě 89,–
sypaný moučkovým cukrem a podlitý jemným vanilkovým krémem