polévka
Pivovarská fazolačka 59,–
s uzeným bůčkem, opečeným chlebem a kysanou smetanou
saláty & pasta
Salát Caesar 179,–
s grilovaným kuřecím masem, krutony, opečenými plátky slaniny a hoblinkami parmezánu
Salát s hovězím rostbeefem  189,–
pečenou červenou řepou, čerstvým kozím sýrem a opraženými vlašskými ořechy
Plněné sýrové ravioli 169,-
v omáčce z rajských jablíček, čerstvé bazalky a parmazánu
k pivu a pro občerstvení
Nakládané zrající sýry ve skle 0,1 kg 109,–
s cibulí, feferóny a rozpečeným kváskovým chlebem
Domácí konfitované rillettes s kachními játry  0,2 kg 109,–
podávané s rozpečeným kváskovým chlebem a sekanou červenou cibulkou
Ošatka kuřecích řízečků 0,2 kg 129,–
s tatarskou omáčkou, citronem a zázvorovými okurkami
Čerstvě namíchaný tatarák 0,15 kg 179,–
z pravé hovězí svíčkové s topinkami a česnekem
Smažené bramborové lupínky 0,2 kg 69,–
Steaky & grilovaná masa
Hovězí tournedos z pravé svíčkové /biftečky/ 0,25 kg 339,–
balené v sušené šunce a podávané s grilovanými rozmarýnovými brambůrky, restovanými fazolkami a pepřovou omáčkou
Grilovaný hovězí rump steak 0,25 kg 329,–
steak z brazilského vysokého roštěnce podávaný s restovanou zeleninou, rustikálními hranolky a a omáčkou ze sušených švestek
Medailonky z panenky na liškách 0,2 kg 259,–
medailónky v krémové omáčce s liškami podávané na domácích bramborových kroketách a malém rukolovém salátku
Grilovaná kachní prsa (sous vide) 0,22 kg 259,–
podávaná s bramborovou terinou ve slanině, glazírovanou šalotkou a přelitá výpekovým sósem s kapkou Grand Marnier
Sedlácké kuře 1/2 ks 229,–
marinované, grilované a podávané s opékanými brambory„na bouchačku“, výpekovým máslovým sósem a salátkem z polníčku
Restovaný filet z norského lososa 0,20 kg 269,–
marinovaný v bílém pepři, brandy a podávaný s opékanými brambůrky grenaille, malým salátkem a smetanovou omáčkou z Ryzlinku
Tradiční kuchyně
Pečená vepřová žebra v pivní marinádě 0,6 kg 219,–
tažená do měkka a servírovaná se strouhaným křenem, bavorskou hořčicí a čerstvým chlebem
Konfitované kachní stehýnko 0,35 kg 199,–
do křupava vypečené, podávané s dušeným červeným zelím, domácími bramborovými knedlíky a smaženou cibulkou
Tažená hovězí líčka na červeném víně 0,25 kg 209,–
s kořenovou zeleninou, bylinkami, česnekem a podávaná se šlehanou bramborovou kaší a silným výpekovým sósem
Smažený řízek z telecí veverky 0,2 kg 209,–
podávaný vídeňském bramborovém salátu (bez majonézy)
Burger & sandwich
Hovězí hamburger"Továrna" 209,-
v domácí sezamové bulce spolu s krémovým čedarem, domácími okurkami, zeleninou a dijonskou omáčkou, rustikální hranolky
Trhané vepřové „ Coleslaw" 179,-
trhaná vepřová plec v sezamové bulce s čedarem, BBQ omáčkou a červeným salátem Coleslaw
Rostbeef Ciabatta 179,-
kořeněné plátky hovězího v opečené ciabattě s glazírovanou cibulím dijónskou majonézou a křupavou zeleninou
pečivo
bylinková bageta 35,–
rozpečený chléb 39,–
košík pečiva 39,–
topinky (5 ks) 39,–
dezerty
Panna Cotta 79,–
s černým rybízem a mátou
Mrkvový dort s vanilkovým krémem 89,–
podlitý citrónovým karamelem