Párování piva a jídla v Továrně od 18. 9.

Bad Flash Rye IPA 14,5°   0,3l/33,-
Svěží chuť tohoto svrchně kvašeného žitného speciálu potěší milovníky barvitějších pryskyřičných piv s chlebovým nádechem. Výrazné vůně použitých chmelů /Chinok, Amarillo, Tomahawk/ se k aromatickému jehněčímu hodí a spolu s nasládlým pečeným česnekem a zemitou chutí špenátu tvoří skvělý pár.
Do zlatava pečené jehněčí kolínko 500g/239,-
podávané na bramborové kaši šlehané z pečených brambor, restovaném mladém špenátu a se silnou výpekovou omáčkou s konfitovaným česnekem
Zlej Blesk Am Lager 13° 0,3l/33,-
K domácí zvěřinové paštice doporučujeme tento polotmavý ležák těžší chmelové chuti a lehce robustnější hořkosti, kterou vkusně zjemní právě dominantní chuť zvěřiny a marinovaných hub. Studená omáčka z podzimního ovoce už jen příjemně zaoblí celý chuťový zážitek.
Zvěřinová paštika s marinovanými liškami 150g/99,-
podávaná na malém kořeněném salátku , omáčce z podzimního ovoce a s opékanými pšeničnými toasty
Z továrenské udírny k tradičním ležákům:
Vlažný po domácku vyuzený bůček 150g/89,-
podávaný s pivní hořčicí, strouhaným křenem a ošatkou čerstvého chleba
Těšíme se na vaši návštěvu. Začínáme v pátek 18. 9. úderem 17. hodiny.