VELIKONOČNÍ SPECIALITA VE SLÁNSKÉ TOVÁRNĚ – JEHNĚČÍ

By 13.4.2017Aktuality

GRILOVANÉ JEHNĚČÍ KOTLETKY NA TYMIÁNU (sous- vide) ;220g;279,-
Ke svátečním stolům jsme pro letošek zvolili jehněčí maso. Na talířích vám kotletky z jehněčího hřbetu naservírujeme grilované, dříve však upravené metodou sous – vide, která maso křehčí a zachovává mu přirozenou chuť a šťavnatost. Jako přílohu jsme zvolili restované pařížské brambůrky, rozmarýnovou mrkev a domácí špenátový quiche. Vše doplní silný výpekový sós s kapkou bílého vína.
[/table]

Začínáme v pátek 14. 4. 2017 od 11:00

Doporučujeme k polotmavým speciálům belgického stylu Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám dobrou chuť!

Leave a Reply